Medlemmer af grundejerforeningen indkaldes til generalforsamling den 23. august 2021 kl. 19:00 på Elværket. Generalforsamlingen er udskudt fra foråret til nu pga. corona-situationen, da vi har prioriteret at kunne mødes fysisk. Bemærk oplysninger om tilmelding i indkaldelsen. Se indkaldelsen her.

Vi opfordrer til at deltagere i generalforsamlingen har et gyldigt coronapas, så alle kan føle sig trygge.

Hvis du endnu ikke har nået at forny dit medlemskab gøres det således på en af følgende måder:

1. Bankoverførsel: Vestjysk Bank: Reg. Nr.: 7270, konto nr.: 2056978
  2. MobilePay: 853966
  3. Der er også mulighed for at betale kontant hos kasserer Preben Sørensen, Dr. Holsts Vej 33

Betaler man elektronisk er det vigtigt at skrive navn, adresse og meget gerne e-mailadresse som kommentar. Vi kan ikke se indbetales informationer på anden vis.